четвер, 7 червня 2018 р.

Урочисте відзначення 60-річчя кафедри філософії

В останній день весни на кафедрі філософії в рамках святкування її 60-річного ювілею відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Філософська спадщина П.В. Копніна і сучасна філософія».

Учасниками конференції, окрім членів академічної спільноти нашого університету, стали представники Інституту філософії НАН України в особі д-ра філос.н., професора, нині директора цієї наукової установи Єрмоленка А.М. та д-ра філос.н., професора Кузнєцова В.І., а також представники навчальних та наукових закладів з різних міст України та за її межами.

Знаковим моментом для нашої академічної спільноти стала участь у ювілейній конференції нащадків колишніх завідувачів кафедри, а саме доньки проф. В.І. Войтка, кандидата філософських наук, доцента, декана філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Людмили Віталіївни Рижак, а також сина та внука проф. С.І. Черкасової Андрія Олексійовича та Андрія Андрійовича Черкасових.

Радісно відзначити той факт, що до урочистого святкування ювілею долучилися члени академічної спільноти кафедри, що працювали на ній в попередні часи.

Пропонуємо Вашій увазі відеозапис конференції:




Та фотозвіт:





















Немає коментарів:

Дописати коментар